Yoga online eller yoga IRL

Under pandemin provade många yogis online yoga för första gången. Under den snabba omställnig som blev var det även många yogalärare som blev tvugna att flytta sina klasser till facebookgrupper, teams eller zoom. Men är onlineyogan här för att stanna?

Jag har märkt att många yogastudenter tycker att det är bekvämt med möjligheten att delta ifrån hemmet. För många är det just att få komma till yogastudion och egentid som är det viktiga. Men vardagen, jobb, familj eller avstånd kan ibland göra det svårt att komma iväg. Att erbjuda sin elever möjligheten att delta på distans ger möjligheten till fler kunder. Fördelen för den so lär ut yoga är att slippa hyreskostnader om man hyr in sig, samtidigt som både lärare och student bidrar till att köra mindre bil eller buss genom att göra ett av sina pass på distans per vecka.

Vill du komma igång med din hälsa och yogapraktik under 2023? Prova vår 30 dagars kurs

30 dagars nystartsboost med Yoga, Ayurveda och meditation – theyogalift.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait