Starta våren med en utrensning

Våren är kopplad till kapha dosha inom ayurveda. Kapha dosha är lite trög och full av känslor. Att göra en vårdetox kan vara en bra ide för att inte hamna i obalans under de känslomässiga vårmånaderna.

När vi gör en fysisk detox som fasta eller en mer forcerad utrensning är det inte bara den fysiska kroppen som påverkas. Även känslorna påverkas. Dessa kan behöva komma upp till ytan för att rensa ut. Många som gör kraftigare reningsprotokoll upplever just hur det kommer upp gamla minnen och känslor. Vi kan trycka och gömma undan mycket men det kan orsaka vår fyiska kropp att fungera sämra, tex med sänkt immunförsvar. För att få en kickstart under våren prova en djupgående utrensning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait